Wegens plaatsgebrek werd er een extra loods gebouwd en in 2007 volgde de opening van onze nieuwe winkel en burelen. In 2012 namen Thijs en Marijke de zaak over en intussen staat de derde generatie dus al aan het roer. We blijven trotse John Deere dealer, maar hebben ook andere merken in ons aanbod. In 2015 werd een gloednieuwe luifel gebouwd om onze onderneming duidelijk in de kijker te zetten. 

We blijven investeren in de toekomst van onze zaak: momenteel zijn we volop bezig met de bouw van nieuwe magazijnen en werkplaatsen. Zo zetten we onze schouders onder de landbouw van morgen. Bij Deroo Landbouwmachines kunt u op een warme, klantgerichte aanpak rekenen. We leveren steevast kwaliteit, want half werk is geen werk. 

Geschiedenis in beeld

1951

Het begon allemaal in 1951 met ‘pépé’ Albert Deroo.

1956

In 1956 werd het Duitse Lanz overgenomen door het Amerikaanse John Deere

1977

Met de bouw van de 'grote smidse' van 25 x 35 m kon flink uitgebreid worden met de constructie van kipwagens, aaltonnen en spanten voor hangaarbouw

1986

Het bedrijf wordt gesplitst in Deroo Loonwerken  en  Deroo Constructie &  Landbouwmachines

1991

De werkplaats voor de traktoren en het magazijn worden vernieuwd en uitgebreid.

1998

Splitsing Deroo Constructie en Deroo Landbouwmachines. Beide broers Paul en Rik hebben nood aan meer ruimte om hun respectievelijke bedrijven verder te kunnen laten groeien. Deroo Constructie vestigt zich te Poperinge.

2002

Bouw van de nieuwe loods voor de opslag van tweedehands machines en het banden atelier

2007

Face-lift van de voormuur en bouw van nieuwe burelen en inkom.

2014 - 2015

Verplaatsen oprit, verbouwen huis en nieuwbouw luifel. Met de bouw van de luifel plaatsen we nieuwe en demo machines nog meer in de kijker.

2022

Bouw loods en uitbreiding van de magazijnruimte.

Toekomst

Eind 2023 willen we klaar zijn met de bouw van onze nieuwe werkplaats. Door meer ruimte te creëren willen we ons dagelijks werk nog efficiënter aanpakken.

Ontdek al onze tweedehands landbouwwerktuigen.